Mad

Bestil mad udefra når du skal holde fest

Skal du snart holde dig en stor fest, og vil du gerne være sikker på, at maden er i orden, kan det være en god idé at bestille den udefra. Det er meget nemt at have med at gøre, og den bliver bare leveret – direkte klar til at servere for dine gæster.

Find tyggetablet mod lopper og flåter til kat, hvis din kat har fået lopper og flåter.

Sparer dig for en masse tid og besvær

En af de primære fordele ved at bestille mad fra catering er, at du slipper for at lave maden selv.

Hvis du skal holde en stor fest med mange gæster, kan du hurtigt ende med at bruge rigtig mange timer i køkkenet, hvis du skal lave alt maden selv. Så vil du også gerne nå at se dine gæster, og vil du ikke gå ned med stress over maden inden festen, er det en god idé at bestille det udefra.

Har du tendenser til stress, bør du prøve yoga. Find en træningsmåtte tyk her.

Vælg mellem en masse retter

Når du bestiller mad fra catering, har du ofte mulighed for at sammensætte din helt egen menu, som du gerne vil have den.

Der er tit en masse forskellige muligheder, hvor du kan mixe og matche ud fra det, du gerne vil have. På den måde er det nemt at sammensætte en menu til dig og dine gæster.

Vær opmærksom på at noget af maden måske skal varmes, så det kan være, at det kræver et anretterkøkken, der hvor du holder din fest.

Behøver ikke at være meget dyrere end at lave maden selv

Skal du selv lave mad til fx 50 gæster, kan det hurtigt gribe om sig i råvarer og ingredienser. Derfor er det ikke altid meget dyrere at bestille maden fra catering, sammenlignet med hvad det koster at lave den selv, hvis du skal lave samme mængde mad.

Så du skal ikke være bange for, at du skal give ti gange så meget for catering, sammenlignet med at lave det selv. Måske kan du godt forvente et par tusind ekstra, alt afhængig hvor mange gæster I bliver. Men det er ofte til at have med at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.